Όταν προσπαθείς να υπεραναλύσεις μια ιδέα, συνήθως χάνεις την ουσία της.
Κι αυτό ακριβώς αποφεύγουμε στη Vocalize.
Κρατάμε μόνο τις ιδέες.

Ιδέες, για το πως να κάνεις τις ιδέες πραγματικότητα.
Επίσημα μας κατατάσσει η αγορά στις ''εταιρίες παραγωγής''. Αλλά επειδή δεν είμαστε μόνο αυτό, προτιμούμε τον όρο ομάδα. Μια ομάδα ανθρώπων που δεν αρκείται στο συμβατικό, αλλά οδηγείται με κίνητρο τη δημιουργία και την αντίληψη.
Καλωσορίσατε στο blog μας.
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα μας αλλά και ενημερώσεις για τις τρέχουσες εργασίες μας.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011-"VIDEO CLIP MAD GREEKZ" AWARD GOES TO...VOCALIZE!!!!

Veni, vidi, vici! Για να είμαστε ακριβείς, πήγαμε στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου, είδαμε εκπληκτικές εμφανίσεις από όλους τους καλλιτέχνες-βραβευθέντες και μη- και φύγαμε με το βραβείο καλύτερου video clip στην κατηγορία "VIDEO CLIP MAD GREEKZ" με το τραγούδι "Κακομαθημένο" του Χρήστου Χολίδη!

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε αποκλειστικά πλάνα από τη βραδιά, γιατί πρώτον είμασταν εκεί και δεύτερον γιατί για εμάς ήταν μέρα ξεκούρασης και ευτυχώς και δικαίωσης για την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά ώστε κάθε δουλειά μας να δικαιολογεί τον λόγο ύπαρξης της...
Παρ'όλα αυτά, βρήκαμε ένα μικρό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έτσι μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη στιγμή που ο Χρήστος Χολίδης παραλαμβάνει το βραβείο!


Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα, παρά μόνο να ευχαριστήσουμε τη Minos EMI για την ευκαιρία που μας έδωσε στο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, το Χρήστο Χολίδη για τη υπομονή του στα πολύωρα γυρίσματα και φυσικά όλους όσοι στήριξαν τη VOCALIZE με την ψήφο τους ώστε...ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου